Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Rockin' In Style Fest, Σάββατο 30/06 & Κυριακή 01/07, Kitepark, Λευκαντί, Χαλκίδα

Το Rockin in Style festival είναι ένα rock n roll festival που θέλει να φέρει μαζί όλους τους μουσικόφιλους και λάτρεις του ρετρό, για άραγμα, μπάνια και διασκέδαση. Θα συμβεί φέτος για πρώτη χρονιά 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου στο KitePark στην Παραλία Λευκαντί στην Εύβοια!

Το Λευκαντί του Δήμου Ληλαντίων βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από τη Χαλκίδα και 1 ώρα από την Αθήνα. Η πρόσβαση στην περιοχή γίνεται με αυτοκίνητο αλλά και μέσω ferry boat από τη γραμμή Ωρωπός-Ερέτρια. Το KitePark είναι η πρώτη σχολή kiteboard στην Στερεά Ελλάδα καθώς και το πρώτο kitepark στην Ελλάδα.

Σας περιμένουν δροσερά cocktails, άραγμα στα γρασίδια, και γιατί όχι και βουτιά στη θάλασσα αφού βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το KitePark.


Σάββατο 30 Ιουνίου:
θα προηγηθεί opening rock n roll party που θα ξεκινήσει στις 19:00, με dj set από τους Horo ya Horo, ελάτε για camping, για στρολ και ταινιούλα!
Κυριακή 1η Ιουλίου:
Η μέρα θα ξεκινήσειμε το Ρετρό Παζάρι, και τους "Dirty Fuse" να μας βάζουν σε καλοκαιρινό mood. Το απόγευμα θα ξεκινήσει το Σεμινάριο Χορού από την ομάδα Rollin Foxes. Και το βραδάκι θα ακούσουμε rock n roll μουσική από: "Hirollers", "The Thriller", και "Horo Ya Horo". Μετά τα μπάνια και τα cocktails θα απολαύσουμε την κάθε μπάντα με το δικό της ξεχωριστό στυλ και θα είναι η ώρα να εφαρμόσουμε τις φιγούρες που θα μας έχουν δείξει οι Rollin Foxes νωρίτερα!

Επίσης υπάρχει χώρος για δωρεάν camping, για όποιον επιθυμεί να μείνει στο KitePark καθώς cafe-bar και οργανωμένες τουαλέτες.

Bands:

Hirollers
The Thriller
Dirty Fuse
Horo ya Horo



* Rockin In Style blog*

http://rockininstyle.blogspot.gr/p/retro-bazaar.html


*Retro Bazaar brought to you by Double Crochets*

http://www.doublecrochets.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: