Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Wipe Out! 1st Summer Surf-A-Billy Jamboree, Σάββατο 26/07, Rock & Roll Live Stage+DiTania Hotel, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

η GREEN COOKIE RECORDS παρουσιάζει το πρώτο μεγάλο surf/rock'n'roll ημερήσιο festival στη Θεσσαλονίκη.
Από το πρώί με μπανάκι στην πισίνα με soundtrack τις επιλογές από τα βινύλια των MIKE SURF, MOP TOP SURFER και ΧΑΡΗ ΓΡΑΝΗ.
Στο χώρο της πισίνας το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους Johnny Rumble & the Law 4000, ενα killer rockabilly trio σε ημιακουστική εμφάνιση.

Από τις 7:00 ξεκινάν οι live εμφανίσεις και θα τελειώσουν αργά το βράδυ!!!

BULLETS
LES AGAMEMNONZ (Γαλλία)
MEANWHILE IN MEXICO
INFLUENZA
THE MEANWHILES


Στις 26 Ιουλίου 2014 στο (ολοκαίνουργιο) Rock N’ Roll Live Stage (που φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη) οι αυτοκράτορες του rockabilly στα Βαλκάνια, The Bullets, θα αναμετρηθούν με το νέο ανερχόμενο ευρωπαικο surf σχήμα Les Agamemnonz από την Γαλλία (στα πλαίσια της ελληνικής τους περιοδείας).
Μαζί τους οι εκπληκτικοί Θεσσαλονικείς σερφάδες Meanwhile In Mexico,
οι πολλά υποσχόμενοι Influenza σε ένα καταπληκτικο μιξ απόrock'n'roll, swing & rhythm'n'blues
και οι Meanwhiles που θα μας ταξιδέψουν στα swinging sixties!.
.

Στον χώρο του Rock'n'roll Live Stage, παράλληλα θα υπάρχει dancefloorμε τους Jitterbugs Skg να παραδίδουν μαθήματα Jump'n'Jive, Rock'n'Roll, Swing και Stroll

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να επισκευτείτε τα stands με δίσκους βινυλίου & cd, ρετρο και vintage ρούχα, αξεσουάρ, μπριγιαντίνες, και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!!!

Ολα αυτα με είσοδο μόλις 10 ευρώ (με μεγάλη τσέχικη μπύρα) και εκπληκτικές τιμές στα ποτά (Μπύρα μεγάλη από 3 ευρώ, Κοκταίηλ από 5 ευρώ καιποτα από 6 ευρώ!!!)

Στις 26 Ιουλίου δεν πάμε θάλασσα, πάμε πισίνα για άλλα γούστα!Fb Event

Δεν υπάρχουν σχόλια: