Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Νέες κυκλοφορίες 2014!

Μετά απο χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις οι θρυλικοί Σουηδοί Black Knights επιστρέφουν. Από την Ilen Records κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ, πέμπτο κατα σειρά, με τον Terrible Tom Powder στο εξώφυλλο και τίτλο "Gold Teeth & Silver Charms". Ο δίσκος θα περιέχει 14 ολοκαίνουργια κομμάτια και θα κυκλοφορήσει τέλος Απριλίου/αρχές Μαϊου. Περιμένουμεεεεε!!!!

Πάρτε μια γεύση - My Heart


Ο frontman των Blue Cats, Clint Bradley κυκλοφορεί νέο προσωπικό άλμπουμ. Τα τρία τελευταία χρόνια αποδείχτηκαν πολύ παραγωγικά για τον ίδιο και τους Blue Cats φτάνοντας για τρίτη φορά στο ζενίθ της καριέρας τους. Όνειρο ζωής, όπως λέει και ο ίδιος, έφτασε η ώρα να δημιουργήσει ένα ακουστικό άλμπουμ στα χνάρια των gun fighter ballads του Marty Robbins και των Sons Of The Pioneers. Το "Riding after midnight" θα κυκλοφορήσει από την Blue Light Records σε cd και περιορισμένο αριθμό lp, τον Μάϊο.


Νέο δισκογραφική δουλειά απο τον τεράστιο Robert Gordon. Ο τίτλος του άλμπουμ "I'm Coming Home" και η επίσημη κυκλοφορία του, τον Ιούνιο.

Πάρτε μια γεύση - Audio Samples

 Οι βετεράνοι Restless μας πληροφορούνε ότι μόλις ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση 15 κομματιών για νέο άλμπουμ, που μάλλον θα κυκλοφορήσει και αυτό από την Blue Light Records.

Δεν υπάρχουν σχόλια: