Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Little Peter & The Bad News Are Back Again! 23/04/2010 - 02/05/2010, Thessaloniki, Casual Living Pop Restaurant
















Little Peter & The Bad News
Tα…καλά νέα είναι ότι θα διασκεδάσετε τρελά και σε BOOGIE WOOGIE ρυθμούς, σε μια rock αναδρομή από το ‘50 ως το ‘70 με τον απόλυτο entertainer Little Peter στο πιάνο και την καταπληκτική του μπάντα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.

Τηλ. κρατήσεων : 2310 365 425

www.casual-living.gr

Η αρχή γίνεται γύρω στο 1990 όταν ο Πέτρος Αθανασιάδης γνωστός ως Little Peter δομεί την μπάντα του “Little Peter and the bad news” με αφορμή τότε το άνοιγμα του Malt n’ Jazz .
Έτσι από τότε έχουμε τη πιο αυθεντική Rock n’ Roll μπάντα σε Boogie Woogie μελωδίες για τους μυημένους που εμφανίστηκε ποτέ σε αυτό τον τόπο.
5 πνευστά και ο σολίστ του πιάνου Little Peter απογειώνουν στο πρώτο τζαμάρισμα όποιους είναι γύρω τους. Ακόμα πολλοί από αυτούς αναρωτιούνται αν το έζησαν αλήθεια ή αν μεταφέρθηκαν κάπως μαγικά σε ένα πλατό του ‘50.
Στην ιστορία έχουν μείνει οι 20 πρώτες τους prive εμφανίσεις στο Malt n’ Jazz που από τότε έχουν μείνει χαραγμένες στο είναι μας.
Από κει και πέρα για πολλά χρόνια στο Malt n’ Jazz, Μύλο, Café Americain, Dog, με χιλιάδες εμφανίσεις σε όλη τη χώρα και άπειρες συνεργασίες ξεσηκώνοντας το κοινό μυημένο και μη.
Η τελευταία συνεργασία με τους Μπλε το 2007 ανανέωσε την μνήμη μας για το χάρισμα αυτής της μεγάλης προσωπικότητας.
Μετά από 2 χρόνια παύσεως ξαναεμφανίζεται στο Casual Living κάθε Παρασκευή να μας χορέψει να μας συγκινήσει να μας θυμίσει λίγο από Fats Domino, James Booker
Professor Long Hair, Jerry Lee Lewis αφήνοντας πάντα το δικό του μοναδικό στίγμα,
θυμίζοντας σε εμάς την πιο γλυκιά εποχή του ’50, ’60 και μαθαίνοντας στους νεότερους τι ακριβώς είναι η μουσική του Rock n’ Roll.
Απολαύστε τον υπέροχο σολίστ του πιάνου “Little Peter and The Bad News”.
Δείτε ότι πιο γνήσιο και αυθεντικό υπάρχει σε αυτή τη πόλη.


CASUAL LIVING κάθε Παρασκευή AFTER DINNER & AFTER 23:00μμ.



Έναρξη:
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Λήξη:
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010 στις 2:30 π.μ.
Τοποθεσία:
Casual Living Pop Restaurant,Εμπορικό Μακεδονία(CARREFOUR) Τομπαζη 15 Πυλαία,Θεσσαλονίκη
Οδός:
Τομπαζη 15 Τηλ. κρατήσεων : 2310 365 425
Πόλη:
Thessaloníki, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: