Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Νέες κυκλοφορίες!!!

Όσοι από εσάς θυμάστε τους Shakin' Pyramids (Βρετανικό συγκρότημα που έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της σκηνής του 80'), αυτός είναι ο James G Creighton , ένα απο τα τρία μέλη των προηγούμενων. Εδώ έχουμε το δεύτερο solo album του, με το τίτλο "Make Some Noise". Κυκλοφορεί σε cd απ'ο τη Βρετανική Raucous Records.



Εδώ έχουμε μια μπάντα που δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι οι Ray Collins Hot Club και αυτό είναι το έβδομο κατα σειρά άλμπουμ με τίτλο "Cutting Out". Κυκλοφορεί σε Lp/Cd απο τη Brisk records.

Πάρτε μια γεύση...


Όπως μας πληροφορούν, οι Jungle Tigers θα κυκλοφορήσουν δύο 7ιντσα σε συνεργασία με τον Junior Marvel και τον Pep Torres.

Δισκάραααα. Έφτασε στα χέρια μου πριν κανα δίμηνο. Εδώ έχουμε τους Ισπανούς The Limboos και το παρθενικό τους lp "Space Mambo". Μπάντα με R&B, Rockabilly, Garage, Mambo καταβολές που σίγουρα έχουν κάτι παραπάνω να μας πούν. Αξίζει να το αγοράσετε! Κυκλοφορεί απο την Penniman Records .

Πάρτε μια γεύση....


Και ένα για τους "ιαχωβάδες". Νέα δουλειά απο τους βετεράνους Johnny & The Jailbirds με τίτλο "Roll On". Κυκλοφορεί σε cd απο την Βρετανική Foot Tapping records.

Πάρτε μια γεύση.....