Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Wipe Out! 1st Summer Surf-A-Billy Jamboree, Σάββατο 26/07, Rock & Roll Live Stage+DiTania Hotel, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

η GREEN COOKIE RECORDS παρουσιάζει το πρώτο μεγάλο surf/rock'n'roll ημερήσιο festival στη Θεσσαλονίκη.
Από το πρώί με μπανάκι στην πισίνα με soundtrack τις επιλογές από τα βινύλια των MIKE SURF, MOP TOP SURFER και ΧΑΡΗ ΓΡΑΝΗ.
Στο χώρο της πισίνας το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους Johnny Rumble & the Law 4000, ενα killer rockabilly trio σε ημιακουστική εμφάνιση.

Από τις 7:00 ξεκινάν οι live εμφανίσεις και θα τελειώσουν αργά το βράδυ!!!

BULLETS
LES AGAMEMNONZ (Γαλλία)
MEANWHILE IN MEXICO
INFLUENZA
THE MEANWHILES


Στις 26 Ιουλίου 2014 στο (ολοκαίνουργιο) Rock N’ Roll Live Stage (που φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη) οι αυτοκράτορες του rockabilly στα Βαλκάνια, The Bullets, θα αναμετρηθούν με το νέο ανερχόμενο ευρωπαικο surf σχήμα Les Agamemnonz από την Γαλλία (στα πλαίσια της ελληνικής τους περιοδείας).
Μαζί τους οι εκπληκτικοί Θεσσαλονικείς σερφάδες Meanwhile In Mexico,
οι πολλά υποσχόμενοι Influenza σε ένα καταπληκτικο μιξ απόrock'n'roll, swing & rhythm'n'blues
και οι Meanwhiles που θα μας ταξιδέψουν στα swinging sixties!.
.

Στον χώρο του Rock'n'roll Live Stage, παράλληλα θα υπάρχει dancefloorμε τους Jitterbugs Skg να παραδίδουν μαθήματα Jump'n'Jive, Rock'n'Roll, Swing και Stroll

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να επισκευτείτε τα stands με δίσκους βινυλίου & cd, ρετρο και vintage ρούχα, αξεσουάρ, μπριγιαντίνες, και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!!!

Ολα αυτα με είσοδο μόλις 10 ευρώ (με μεγάλη τσέχικη μπύρα) και εκπληκτικές τιμές στα ποτά (Μπύρα μεγάλη από 3 ευρώ, Κοκταίηλ από 5 ευρώ καιποτα από 6 ευρώ!!!)

Στις 26 Ιουλίου δεν πάμε θάλασσα, πάμε πισίνα για άλλα γούστα!



Fb Event

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

The Wanderers radio show, Monday 14/07, Rockabilly Radio

THE WANDERERS RADIO SHOW!
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ... τελευταίο show για το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τους The Thriller (band) που (σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες!) έρχονται στο studio διψασμένοι για μπύρες, φορτωμένοι με όργανα και έτοιμοι για Old School Psycho Rockabilly ξύλο, χωρίς ανάσα!
Επίσης, για μια ακόμη φορά, η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στο μοναδικό Blue Monday Bar Santorini το chatroom του σταθμού θα είναι ανοιχτό για όλες και για όλους και last but not least, καλοκαιρινό δωράκι από εμάς για εσάς, μια ηφαιστειακή έκπληξη ΒΟΜΒΑ που στάζει... ΛΑΒΑ! Ετοιμαστείτε...
Τα υπόλοιπα από κοντά, στο γνωστό στέκι, τη γνωστή ώρα... μη λείψει κανείς!!!

MONDAY, 14th JULY... the last "Wanderers Radio Show" for the summer with special guests, THE THRILLER, wild old school psycho rockabilly trio from Athens! Don't miss this special show, broadcasting LIVE N KICKIN' from Athens, Greece only on Rockabilly Radio!
Tune in and join the chatroom:
-23.00 till 01.00 GR Time
-22.00 till 24.00 Central Europe Time
-21.00 till 23.00 UK Time
www.rockabilly-radio.net
The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop
SHARE & SUPPORT