Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Johnny Rumble & The Law 4000, live Παρασκευή 21/03/14, Silver Spur, Τρίκαλα

To Rock Bar Silver Spur γιορτάζει τα έβδομά του γενέθλια την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, με την live εμφάνιση του Rockabilly Trio, Johnny Rumble & The Law 4000. H βραδιά θα συνεχιστεί με Top Rockin' Dj Set!
                                        Όλοι οι "Γεροί" χωράνε!

                                        Be There Or Be Square !

Fb Event:  https://www.facebook.com/events/297922910357116/?ref_dashboard_filter=upcoming

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Shakin' & Stomping Show, Παρασκευή 14/03/14, Rock & Roll Music Diner, Ρόδος



Ένα ακόμα αξέχαστο πάρτυ περιμένει το κοινό της Ρόδου! Το Rock'n'Roll Music Diner παρουσιάζει το θρυλικό Shakin' & Stomping show! Eνα εκρηκτικό interactive rock'n'roll record hop με τον κιθαρίστα & τραγουδιστή των Bullets, Shockin' Steve στα decks. Θα παρελάσει όλη η γκάμα του αυθεντικού ήχου μέσα από σπάνιους δίσκους βινυλίου 45 στροφών, σε ένα πρόγραμμα δυναμίτη. Πλαισιωμένα από καταπληκτικά videos και διαφημιστικά spots από τα 50's αλλά και αξέχαστες ελληνικές διαφημίσεις που άφησαν εποχή, καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Και φυσικά θα δίνει το σύνθημα από μικροφώνου όπως και κάποιες σημαντικές πληροφορίες για όσα ακούτε σε ραδιοφωνικό ύφος. Παράλληλα οι "Cruisin' Wonders" & “Boogie Bop Dame” θα είναι εκεί για να σας μεταφέρουν back to the 50s!!! H “Cruisin’ Wonders” θα παρουσιάσει έκθεση με απίστευτα retro και original vintage ρούχα, αξεσουάρ, μπριγιαντίνες, τσάντες, παπούτσια, γυαλιά και δίσκους βινυλίου για αθεράπευτους retro lovers! Η “Boogie Bop Dame” θα είναι κοντά σας με μασιές ,βούρτσες, ρολά, πολύ λακ, πολλά τσιμπιδάκια και πολύ όρεξη για να μεταμορφώσει όσες κοπέλες επιθυμούν σε εντυπωσιακά Pin Up Girls!! Be there or be square!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Fb Event:  https://www.facebook.com/events/1402176720046391/?ref_newsfeed_story_type=regular

Rock & Roll Orgy, Παρασκευή 14/03/14, Shine Bar, Χαλάνδρι

Get ready for a...
HAIR RAISING – LEG SHAKING
ROCK N ROLL ORGY Shine Cafe Bar

The most fun you can have with your clothes on!

Spinnin' the wax
-The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop
-Mississippi Outlaw

Exotic cocktails- refreshing drinks- cold beers and delicious birthday (?) cakes that will make you scream for more!

We will wellcome you to the party with cold shots of the 1st GREEK VODKA 4041

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2106851051


Fb Event:  https://www.facebook.com/events/1476011662626823/

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

The Wanderers Radio Show, Δευτέρα 10/03, Rockabilly Radio

                                                       THE WANDERERS SHOW!

Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκαύτης! Επειδή η βδομάδα προβλέπεται χειμωνιάτικη, το WANDERERS SHOW υπόσχεται να ζεστάνει το κοκαλάκι σας, μέχρι να τα πετάξετε... ΟΛΑ!

Στην εκπομπή αυτής της Δευτέρας... συντονιστείτε στην παρέα μας, δυναμώστε την ένταση στη διαπασών και ετοιμαστείτε να ακούσετε ΠΡΩΤΟΙ τη νέα, ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ δισκογραφική δουλειά των The Misty Blue Boys! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ 45άρια και θα τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΟΥΜΕ όπως τους αξίζουν! THANKS GUYS!!!

Ακόμα... πληροφορίες και νέα για το Trikabilly Wild Weekender που πλησιάζει επικίνδυνα με Carlos and The Bandidos, Phil Haley and His Comments και Wild Wind... άγρια γκάζια και burn outs στο Jailbreak Run 2014 στη Λίμνη Πλαστήρα... και φυσικά, 1st PinUp Workshop για τις κοκόνες μας!

Και για να μην ξεχνιόμαστε... αυτή την Παρασκευή, το πρόγραμμα έχει... ΟΡΓΙΟ μέχρι τελικής πτώσης με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ 45άρια και ΤΟΥΡΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ! ROCK 'N' ROLL ORGY, Shine Bar, Χαλάνδρι! Προβλέπεται... ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!

Αυτά και άλλα πολλά, στο Wanderers Show, από τις 23.00 μέχρι τη 01.00 στο Rockabilly Radio!

The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop
www.rockabilly-radio.net