Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

The Wanderers Radio Show, Monday 13/01, 23:00 - 1:00

THE WANDERERS SHOW
ΑΠΟΨΕ... ώρα για ραδιόφωνο! Από τις 23.00 μέχρι τη 01.00, πατάς το "OFF" στο τηλεκοντρόλ (το κόκκινο κουμπάκι!), συντονίζεσαι στο Rockabilly Radio, "εισβάλλεις" στο chatroom του σταθμού και... μάντεψε τι "κερδίζεις"! Δυο ώρες ακατάπαυστου ROCK & ROLL από τρελαμένα βινύλια των 33 και 45 στροφών!
Ραντεβού το βράδυ... στο γνωστό στέκι!

TONIGHT, don't miss The Wanderers Show broadcasting LIVE from rockin' Athens, Greece! Tune in from 21.00 till 23.00 UK time, on Rockabilly Radio!

www.rockabilly-radio.net
The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop


Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Monday 06/01/2014, The Wanderers Radio Show

Στον απόηχο της συναυλίας των Go Getters και μετά από ένα τριήμερο φωτιά, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και ετοιμαζόμαστε να παίξουμε κάνα δισκάκι, έτσι για το τελείωμα. Απόψε, από τις 23.00 μέχρι τη 01.00, στο Rockabilly Radio!
www.rockabilly-radio.com
The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Happy New Rockin' Year 2014!!!!

Το 2014 μπαίνει γ....ντας με 3 φοβερά live και κορυφαίο, αυτό, των Σουηδών Go Getters στην Αθήνα
Η ομάδα του Rockabilly Greece εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά!!!

Be There Or Be Square!

ΟΙ GO GETTERS ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ AN CLUB!

ΣΑΒΒΑΤΟ, 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

IN PERSON – ONE MAD NIGHT ONLY

Οι GO GETTERS για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έτοιμοι να δώσουν ρέστα σε μια και μοναδική συναυλία που θα μείνει στην ιστορία!

Επιτέλους! Η σημαντικότερη ευρωπαϊκή rockabilly μπάντα προσγειώνεται στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις και υπόσχεται μια εκρηκτική βραδιά με τσίτα γκάζια rock & roll σε ένα αξέχαστο live που θα μας απογειώσει!

Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΑΝ Club! Ετοιμαστείτε για το πιο ξέφρενο rockabilly event της χρονιάς!

Support bands: The Misty Blue Boys, The Thriller.
DJ set by The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop & Mississippi Outlaw.

Special Friday Night Pre Party at Tribe bar. DJ set by Peter Sandberg, The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop & Mississippi Outlaw. Free entrance.
Classic & kustom bikes & cars are more than welcome!

HI OCTANE - ASS KICKIN’ ROCKABILLY FROM SWEDEN!

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 1988 όταν μια παρέα τριών Βίκινγκ, από το παγωμένο Vasteras της Σουηδίας, αποφάσισαν να εκτινάξουν τη θερμοκρασία σε επικίνδυνα επίπεδα και να λιώσουν τους πάγους δημιουργώντας ένα δικό τους rockabilly trio. Το όνομα τους… GO GETTERS! Σήμερα, 25 χρόνια μετά από εκείνη τη μέρα, η rock & roll φλόγα από τον βορρά εξακολουθεί να καίει δυνατά και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της!

Με ηγετική φυσιογνωμία τον stand up drummer, τραγουδιστή, συνθέτη και αθεράπευτο λάτρη της lowbrow culture, Peter Sandberg, οι GO GETTERS έχουν αποκτήσει φανατικό και πιστό κοινό σε όλο τον κόσμο, έχουν δώσει αξέχαστες συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και σε κάθε γωνιά του πλανήτη - από την California και τη Νέα Υόρκη μέχρι την Αυστραλία - ενώ έχουν εμφανιστεί ως headliners στα μεγαλύτερα και καλύτερα rockabilly weekends όπως Viva Las Vegas, Hemsby, Rockabilly Rave, Summer Vintage Festival, Walldorf, Juke Joint Jamboree, Psychobilly Meeting, Sin City London, Hot Rod Hayride κ.α.

Εκτός από τα δικά τους μοναδικά shows, οι GO GETTERS έχουν παίξει ως support group δίπλα σε μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα των 50’s με πιο σημαντικούς τους Sleepy La Beef, Ray Sharp, Larry Donn, Johnny Powers και φυσικά τον τεράστιο «Mr. Rockin Bones» Ronnie Dawson που, από το 1990 μέχρι και το 2003 τους είχε στο πλευρό σε όλες σχεδόν τις tour του στην Σκανδιναβία. Κάτι θα ήξερε!

Το Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014, υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με GO GETTERS LIVE στο AN Club! NO BRAKES!

A live Crazy Act brought to you by Adventia AB/Dimitris Tselikis Sweden and The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop
(The Wanderers - Pure Vinyl Record Hop)

Ενα μεγάλο Rock'n'Roll event ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο Βόλο!
Από νωρίς το απόγευμα μέχρι ...νωρίς το πρωί 2 τρελοί Dj συλλέκτες δίσκων 45 στροφών, απογειώνουν το κλίμα με killer tunes από τα 50's & 60's, αλλά και πιο πρόσφατα revival singles που θα σας ξεβιδώσουν στο χορό! Καθ' όλη τη διάρκεια του event, σπάνια clips και vintage διαφημίσεις στο video projection!

Στο stage.. ζωντανά οι BULLETS, η μεγαλύτερη rockabilly μπάντα της χώρας, που γιορτάζουν τα 25 χρόνια συνεχής παρουσίας στη σκηνή, με άπειρες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε φορά που επισκέπτονται τον Βόλο (από τις εποχές του πάλαι ποτε "Sanitarium") γίνεται πραγματικός χαμός!!! Rockabilly, Surf και όλο τα φάσμα του αυθεντικού Rock'n'roll θα περάσει από μπροστά σας! Υλικό από όλη τους την πορεία, καθώς και κάποια νέα τους κομμάτια.

Οι JACKS από τον Βόλο είναι ένα δυνατό σχήμα με γυναικεία φωνητικά, που θα μας κάνει ένα απίστευτο flash-back στα swinging sixties!!! Όσοι δεν τους έχετε ακόμα απολαύσει, ελάτε να δείτε τους άξιους συνεχιστές της δυνατής παράδοσης της πόλης στο garage!

Από νωρίς το απόγευμα (18:00) θα λειτουργήσει vintage & retro bazaar με μοναδικά ρούχα, αξεσουάρ και δίσκους!
Οι live εμφανίσεις, από τις 10μμ. και μετά..

Είσοδος μόνο 8 euro!




ΟΙ BREATHLESS ΣΤΟ COSA NOSTRA !
Ασταμάτητο, αρχέγονο rock’n’roll χωρίς ανάσα…Θα αντέξετε;

Που; Cosa Nostra ( Υψηλάντη 38, Λαμία)
Πότε; Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014


Σε γρήγορη αναζήτηση της αρχής της σύγχρονης μουσικής μας τοποθετεί κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’50 σε αυτό το είδος μουσικής που ονομάστηκε Rock ‘n’ Roll. Για πολλούς ο πρόγονος της μουσικής που ακούγεται σήμερα από όλα τα ραδιόφωνα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Έπειτα δε από πολυετής έρευνες πανεπιστημίων σε Ευρώπη και Αμερική αποδείχθηκε περίτρανα ότι 9 στους 10 ακροατές έχουν χορέψει ή κουνήσει ρυθμικά το κεφάλι του στις Rock ‘n’ Roll νότες. Είναι αναπόφευκτο! Δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ποσοστά που αναφέρονται σε αυτούς που έστω φορά στην ζωή τους έβαλαν το γνωστό παντελόνι-καμπάνα, περιποιήθηκαν την φαβορίτα ή έβαλαν στην κόμη τους παράγωγα της αγαπημένης μπριγιαντίνης…
Οι Breathless φαίνεται να έχουν λάβει πολύ σοβαρά τα παραπάνω επιστημονικά στοιχεία. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι το πρώτο τους single “What to do” μπήκε σε περισσότερα από 10.000 πικάπ, θα θέλαμε, cd player είναι η πραγματικότητα! Το δεύτερο single “ Out of your door” ταξίδεψε εκτός συνόρων, ενώ η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους πρόταση με τίτλο “BREATHLESS IN THEIR FIRST TAKE” κυκλοφόρησε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Rock, rock, rock everybody!!!Roll, roll, roll everybody!!