Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μονομαχία Στο Silver Spur, party Σάββατο 23/03, Silver Spur Rock Bar, Τρίκαλα

To rock bar Silver Spur γιορτάζει τα έκτα του γενέθλια, το Σάββατο 23/03. Στα decks θα μονομαχήσουν οι Uncle Nick και Johnny Rumble. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό και νοσταλγικό ταξίδι απ'τη δεκαετία του '50 έως σήμερα.

Να είστε όλοι εκεί!

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

The Barnstompers live, Παρασκευή 01/03, Silver Dollar, Θεσσαλονίκη. Σάββατο 02/03, Rumble In Athens 2, Kyttaro, Αθήνα

The Barnstompers
Δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 1991.
Η μουσική τους βασίζεται στα τέλη της δεκαετίας 40 με αρχές του 50 σε γνήσιους ήχους της Αμερικής ,Country-Boogie ,Western-Swing ,Honky Tonk-Rockabilly.
Η ενορχήστρωση των μουσικών με τα φωνητικά τους ,τους έχει καταστήσει μοναδικούς στο είδος τους και να τους "βάφτισαν" ως μια διαφορετική μπάντα , με το χαρακτηριστικό "Swingbilly".
Έχουνε λάβει μέρος σε αρκετές συναυλίες στην Ολλανδία ,όπως επίσης και διεθνώς σε 18 διαφορετικές Πόλεις ,συμπεριλαμβανόμενων και περιοδείες στις ΗΠΑ. Επίσης έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες με μουσικούς θρύλους από την δεκαετία του 50, μεταξύ αυτών και οι: Sid King & Brother Billy, Lew Williams and Sonny Fisher. Οι Barnstompers εμφανίστηκαν επίσης με πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες όπως για παράδειγμα: Jr. Marvel (NL), Haystack Hi-tones (NL), Sophia Wolff (USA), Charlie Thompson (UK), Rosie Flores (USA), Ronnie Hayward (Can) καθώς και στο "Dutch Elvis from the 50's", Mr. Pim Maas, που μεταδόθηκε στην εθνική τηλεόραση.
Έπαιξαν ζωντανά στον Εθνικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τίτλο:"Country Time", ενώ τα τραγούδια τους από τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά ακούγονται ασταμάτητα!
Τις χρονιές 2004 ,2008 και 2010 πήραν μέρος στο μεγαλύτερο παγκοσμίως Ροκαμπίλλι φεστιβάλ στο Λας Βέγκας –Νεβάδα “VIVA LAS VEGAS”.
Το 2006 ,τον Οκτώβρη κερδίσανε 4 βραβεία κύρους στην χώρα τους ,την Ολλανδία.
Για την φετινή χρονιά πρόσθεσαν άλλες 2 χώρες στην παγκόσμια λίστα τους, Την Ελλάδα και την Πολωνία.
Οι Barnstompers όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει πολλές ηχογραφήσεις ,σε δισκάκια των 45 στροφών, EP 's ,LP 's και 3 CD's.Το τελευταίο τους CD κυκλοφόρησε στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο του 2010.