Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ON SALE



Πωλείται danelectro U1 reissue με seymour duncun μαγνήτη και fender mustang style bridge & vibrato.

Τιμή 200 ευρώ

Contact: rockabillychris@gmail.com


Κυριακή 15 Μαΐου 2011

New release from Tom Powder & Joe Redeye



Μετά το solo album του 2009 “Dangerous Curves”, ο TerribleTom Powder συνεργάζεται με τον συμπατριώτη του Joe Redeye. Όσοι είστε fans των Black Knights, ξέρετε τι να περιμένετε….

Πάρτε μια γεύση Son Of A Rebel / Brand New Beat / Train Of Rock'n'Roll



Τρίτη 3 Μαΐου 2011

3 Μαίου 2011....Καλό Ταξίδι Θανάση.......











Πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών ο καλύτερος άνθρωπος της Ελλάδας ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος. Ο σπουδαίος κωμικός του θεάτρου και του κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.



Έλληνας ηθοποιός που πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου "Μαγική Πόλη" (1954). Πρώτη εμφάνιση στο θέατρο το 1954 σε επιθεώρηση του θεάτρου "Περοκέ". Έχει παίξει σε 120 κινηματογραφικές ταινίες, σε 52 από τις οποίες ως πρωταγωνιστής και από αυτές έχει σκηνοθετήσει (πρωταγωνιστώντας ταυτόχρονα) επτά ταινίες. Επίσης γύρισε 7 βιντεοταινίες , 2 τηλεταινίες και έχει πάρει μέρος σε 7 τηλεοπτικές σειρές.
Στην δεκαετία του '60 ίδρυσε δική του εταιρεία και παρήγαγε πλήθος ταινιών που τις σκηνοθετούσε ο ίδιος ή ο Ντίνος Κατσουρίδης.
Οι ταινίες αυτές δημιούργησαν τον θρύλο του που τον έκαναν τον πρώτο ακραιφνή ηθοποιό κωμωδίας του ελληνικού κινηματογράφου. Δημιούργησε τον τύπο του κατατρεγμένου λαϊκού ανθρώπου, του πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη, του καλοκάγαθου και πρόθυμου, του ονειροπόλου και προδομένου, του αιώνιου θύματος με την απεριόριστη αισιοδοξία.
Θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα να εμφανίζεται σε ταινίες, τηλεόραση και θέατρο.
Ο Βέγγος εισήγαγε στον κινηματογράφο ένα ιδιαίτερα δικό του στυλ, γεμάτο κωμικό οίστρο, αεικίνητο, ασθμαίνον.
Με τον Βέγγο ο ελληνικός κινηματογράφος, ο λεγόμενος λαϊκός, βρήκε τον ιδανικότερο τύπο του, μια μοντέρνα εκδοχή του Καραγκιόζη.